Контакти

Телефон

+38 (044) 494-04-26

E–mail

office@agro-region.com

Адреса

Kungsgatan 33, Box 1364, 111 93 Stockholm, Sweden

детальніше

© AGRO-REGION. All rights reserved.

UA EN
UA EN

Співпраця з закладами освіти


20. 10. 23

19 жовтня, ми були раді вітати в Бориспільському підрозділі компанії студентів Ніжинський фаховий коледж НУБіП України , які навчаються за спеціальностями «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».
В рамках розширення співпраці з навчальними закладами та залучення на практику студентів з можливістю подальшого працевлаштування, відбулась ознайомча презентація компанії. Ще у вересні наші фахівці у складі Анастасії Єгоренко, менеджера з підбору та адоптаціі персоналу, та Миколи Ніколайчука, технічного директора, завітали до коледжу в Ніжин, а в жовтні студенти особисто мали змогу познайомитись з керівництвом компанії, її активами та виробничими процесами.
Володимир Кравцов, операційний директор зустрів студентів та презентував компанію, її основні напрямки діяльності, цілі та перспективи розвитку агро бізнесу.
Микола Ніколайчук провів оглядову екскурсію сг техніки та ремонтної бази підприємства.
Василь Мельник, головний агроном підрозділу познайомив гостей з технологією вирощування культур, а також студенти мали нагоду на приєднатись до польових робіт – збирання врожаю кукурудзи.
Віталій Шевчук, управитель елеватора Бориспіль провів екскурсію елеватором та розповів про основні процеси на елеваторі, такі як надходження збіжжя, сушіння, зберігання, відвантаження культур.
Вважаємо нашим обов’язком продовжувати розвивати співпрацю з навчальними закладами та надавати молодим спеціалістам місця роботи для старту кар’єри. Агро – це круто! Долучайтесь.

новини