Контакти

Телефон

+38 (044) 494-04-26

E–mail

office@agro-region.com

Адреса

Kungsgatan 33, Box 1364, 111 93 Stockholm, Sweden

детальніше

© AGRO-REGION. All rights reserved.

UA EN
UA EN

Новий елеватор Заворичі


16. 07. 23

Агро Регіон розпочинає сезон збирання 2023 з новим елеватором Заворичі.

Ми радісно оголошуємо про початок роботи нового елеватора Заворичі. Розташований у Броварському районі Київської області, елеватор Заворичі представляє собою значний актив, що зміцнює наші позиції на ринку.

За словами Михайла Олійника, лідера команди з придбання нового елеватора: «Я щасливий, що угода закрита, ми придбали гарний актив. Це найкращий приклад того, як незважаючи на всі складнощі сьогоднішнього часу, Агро Регіон продовжує тримати міцний економічний фронт».

Елеватор Заворичі, розташований за адресою вул. Вокзальна, 40, село Заворичі, має значну ємність одночасного зберігання 30 000 тонн. Окрім цього, елеватор обладнаний швидкими залізничними та автомобільними відвантаженнями, а також сучасним європейським обладнанням і повною автоматизацією технологічного процесу.

Олександр Тимошенко, директор із послуг та комерції групи Агро Регіон, зазначив: «Ми і надалі прагнемо створювати можливості для фермерів та господарств України, допомагаючи їм максимізувати свій потенціал і досягати успіху».

Тарас Іванішин, інвестиційний директор компанії, висловив свою думку про новий елеватор Заворичі, стверджуючи: «Інвестиція у новий елеватор Заворичі – це ще один крок у напрямку досягнення нашої спільної мети – сприяти стабільному розвитку аграрної галузі та підвищенню конкурентоспроможності українського зернового ринку».

Агро Регіон продовжує вкладати зусилля в розвиток сільськогосподарського сектору та підтримку українських фермерів, ставлячи перед собою завдання сприяти стабільному зростанню та просуванню аграрної галузі країни.

новини