CONTACT US

Phone

+38 (044) 494-04-26

E–mail

office@agro-region.com

Address

Kungsgatan 33, Box 1364, 111 93 Stockholm, Sweden

read more

© AGRO-REGION. All rights reserved.

UA EN
UA EN

Перша міжнародна конференція з аграрного права


25. 09. 21

24 вересня заступник генерального директора з розвитку #АгроРегіон Костянтин Бушуєв взяв участь у одній з найвизначніших осінніх подій української агрогалузі – Першій міжнародній конференції з аграрного права.
Захід було організовано Асоціацією юристів України спільно з Секцією аграрного права Міжнародної асоціації юристів
Конференція надала унікальну можливість для юристів та внутрішніх радників обговорити актуальні правові питання у сільському господарстві, знайти шляхи вирішення поточних проблем, сформувати здатність захищати права в аграрному бізнесі і, звичайно, обмінятись досвідом.
Костянтин Бушуєв взяв участь у сесії конференції «Ринок сільськогосподарських земель», що була зосереджена на питаннях участі українських та іноземних гравців у ринку с/г земель, планів агрохолдингів, кредитування банками, юридичних складнощів із укладенням договорів відчуження с/г земель та юридичній та практична можливість придбання переважного права.
Він зазначив, що відкриття ринку землі створює нові можливості для власників землі та орендарів. Втім, успіх кожного з них полягатиме у синергії.
Доповідачі панелі також надали практичні поради, поділилися реальними кейсами, експертними коментарями щодо нових законодавчих змін.

latest news