Контакти

Телефон

+38 (044) 494-04-26

E–mail

office@agro-region.com

Адреса

Kungsgatan 33, Box 1364, 111 93 Stockholm, Sweden

детальніше

© AGRO-REGION. All rights reserved.

UA EN
UA EN

Ми в топ-25 інноваційних компаній України


02. 11. 20

Ми продовжуємо серію фірмових рейтингів журналу «Власть денег» і цього разу представляємо топ-25 інноваційних компаній України — як вітчизняних, так і міжнародних, які активно впроваджують інновації в Україні

При відборі головним критерієм була не тільки наявність інноваційних планів на майбутнє, але й уже успішно реалізовані інновації в виробничих технологіях, продукції, що випускається, або послугах, що надаються. Також враховувалися роль компанії в життя країни, обсяг інвестицій, вкладених в інноваційні проєкти, участь компанії в спеціалізованих виставках і значення впроваджених інновацій для зміцнення економічного і технологічного потенціалу і міжнародного авторитету України

Компанія «Агро-Регіон» — один з флагманів аграрно-цифрових інновацій в Україні. У компанії проводять агрохімічний аналіз грунтів, картографують їх властивості, впроваджують точне землеробство, а для управління даними поля використовують «Портал Агронома».

Компанія обробляє близько 36 тис. га землі в трьох областях України: Київській, Чернігівській і Житомирській. Кліматичні умови в них відрізняються, та й ґрунти різні. Тому без інновацій і точного землеробства ніяк не обійтися. Фахівці «Агро-Регіону» використовують дрони для моніторингу стану посівів, застосовують NDVI-карти, GPS-трекери на техніці та інші сучасні інструменти агробізнесу. Однак одними з головних нововведень в компанії вважають диференційовані посів і внесення добрив. А незабаром застосують і диференційоване обприскування.

При складанні рейтингу використовувалися дані з відкритих джерел, в тому числі офіційна інформація компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів. Ми прагнули представити в рейтингу по змозі широку регіональну географію компаній і в той же час широкий галузевий спектр. Складаючи топ-25, ми хотіли підкреслити досягнуті позитивні результати. Тому представляємо найбільш інноваційні компанії України в алфавітному порядку, без ранжування за номерами.

104.ua, AB InBev Efes, Calsberg Ukraine, De’Longhi, Hankook, LG, Microsoft, Moneyveo , Philips, Retal Ukraine, Samsung, WOG, Агро-Регіон, Гедеон Ріхтер, ДТЭК Нефтегаз, Кернел, Київстар, Метінвест Діджитал, МТСБУ, МХП, Оболонь, Синергія, Укргазбанк, Ензим, Фармак.

Дмитрий Прокопенко, 02 листопада, Влада грошей

https://www.dsnews.ua/ukr/vlast_deneg/top-25-innovacionnyh-kompaniy-ukrainy-02112020-404651

 

новини