Контакти

Телефон

+38 (044) 494-04-26

E–mail

office@agro-region.com

Адреса

Kungsgatan 33, Box 1364, 111 93 Stockholm, Sweden

детальніше

© AGRO-REGION. All rights reserved.

UA EN
UA EN

У нас одна з топ-25 программ КСВ в Україні


30. 07. 20

 

У черговому фірмовому рейтингу журналу «Влада грошей» ми вирішили представити 25 кращих програм корпоративної соціальної відповідальності

Корпоративна соціальна відповідальність (КСВ) компаній — термін, що зʼявився в українському бізнес-середовищі доволі недавно, але сьогодні це один з ключових показників успішності, це критерій оцінки прогресивності бізнесу і відданості його власників європейським цінностям. Особливо важливим і показовим стало розуміння принципів КСВ власниками бізнесу в період кризи, коли соціальна відповідальність фірми або компанії стає вдвічі важливою для всього суспільства. Тому в черговому фірмовому рейтингу журналу «Влада грошей» ми вирішили представити топ-25 кращих програм КСВ. До нього увійшли як загальносвітові програми, ініційовані великими компаніями, що поставили перед собою мету відповідати найвищим стандартам, так і ті, що реалізуються на нашому ринку.

 

Компанія  Agro-Region

Сфери корпоративної соціальної відповідальності компанії «Агро регіон» — освітній проект «Агрошколи» та школа для учасників АТО TractorEAST.

«Агрошкола» включає в себе агрономічний курс, технічний курс і стажування в одному з підрозділів компанії. Це дає людям можливість знайти нову, затребувану спеціальність в агропромисловому комплексі України.

TractorEAST дає можливість ветеранам АТО відкрити нову сторінку свого життя, безкоштовно отримати за півроку дуже популярну в Україні професію тракториста. Компанія «Агро регіон» при цьому не тільки вчить людей, забезпечує їх житлом і харчуванням, але і виплачує стипендію.

Саме ця ініціатива була реалізована після того, як 14 співробітників компанії відслужили в АТО (серед них троє були поранені, один загинув). Тому проблеми соціальної реабілітації цій компанії, на жаль, зрозумілі не з чуток.

 

При складанні рейтингу використовувалися дані з різних відкритих джерел, зокрема офіційна інформація компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів. Ми прагнули представити в рейтингу за можливості якнайширшу регіональну географію компаній і в той же час широкий галузевий спектр. Складаючи топ-25, ми хотіли підкреслити досягнуті позитивні результати. Тому представляємо компанії, що здійснюють в Україні найкращі програми КСВ, в алфавітному порядку, без ранжирування за номерами.

AVON, *BASF, Calsberg Ukraine, L’Oreal, Mary Kay, PepsiCo Украина, Агро-Регіон, Альфа-банк, Біосфера, Інтерпайп, Київстар, Кока-Кола Беверіджиз Україна, Креді Агріколь Банк , Метінвест, МЕТРО Кеш енд Кері Україна, МХП, Нова пошта, ОККО, ПУМБ, Розетка, Смарт-холдінг, Укргазбанк, Фармак, МакДональдз та Фундація Будинок Рональда МакДональда, Ельдорадо.

 

Денис Лавнікевич, Влада грошей, 29 липня

https://www.dsnews.ua/ukr/vlast_deneg/top-25-luchshih-programm-kso-27072020-393543

новини